De toate pentru toti
De toate pentru toti / locuri de munca / imobiliare / transport / audio / video / internet / security / discutii / fun / muzica / filme / numai pe DeToatePentruToti.3xforum.ro !
Lista Forumurilor Pe Tematici
De toate pentru toti | Reguli | Inregistrare | Login

POZE DE TOATE PENTRU TOTI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
De toate pentru toti / Invata Limbi Straine / Alte cursuri de Lb Franceza Moderat de Crys-tina, Ionutyac, Lavinia, Pytbull
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 216
Alte cursuri de Franceza unde gasesc?
O alta varianta de a invata Limba Franceza, o gasiti la Alliance Francaise , aceasta organizatie ofera cursuri de franceza in Paris pe diferite nivele de dificultate, avantajul acestei asociatii fiind numarul mare de clase, peste 60 la numar, un centru multimedia, o sala de cinema si multe alte avantaje.  Preturile variaza in functie de modulul ales - intre 50Euro si 216Euro.

Site Oficial:

curs-franceza-roumain

Mai pot fi gasite cursuri de Franceza la Universitati precum Universitatea Sorbonne sau Universitatea Paris Descartes, dar preturile sunt mult mai ridicate decat la cursurile sustinute de primarii, in aceste insitutii un curs de limba franceza pentru un anumit nivel poate sa ajunga si la 600 Euro. Mai jos gasiti adresele facultatilor.

Site Oficial Curs de Franceza Universitatea Sorbonne:

Site Oficial Curs de Franceza Universitatea Paris Descartes:

La-Sorbonne-univ

Daca nu dispuneti de fonduri necesare pentru nici unul dintre cursurile prezentate mai sus, exista posibilitatea invatarii limbii franceze de baza, gratuit, in fiecare duminica la bisericile romanesti din Paris si de pe langa. Mai multe informatii puteti gasi mergand direct la ele.

O lista de biserici romanesti o gasiti AICI

Puteti exersa limba franceza si la noi pe site - Invata Limba Franceza pe eFRANTA.RO - AICI

Daca ati mai gasit si alte centre de invatare a Limbii Franceze, nu ezitati sa ni le impartasiti si noua intr-un comentariu lasat mai jos.

alte cursuri franceza alte cursuri franceza unde gasesc?o alta varianta invata limba franceza,

42KB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la