De toate pentru toti
De toate pentru toti / locuri de munca / imobiliare / transport / audio / video / internet / security / discutii / fun / muzica / filme / numai pe DeToatePentruToti.3xforum.ro !
Lista Forumurilor Pe Tematici
De toate pentru toti | Reguli | Inregistrare | Login

POZE DE TOATE PENTRU TOTI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka pe Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
De toate pentru toti / Locuri de munca Strainatate / Job - Ingrijire batran Belgia Moderat de Crys-tina, Ionutyac, Lavinia, Pytbull
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Din: Undeva in lume
Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 216
Societatea StayatHome,din Belgia angajeaza persoane pentru ingrijire batrani la domiciliu ( intern ).
Contractele de munca legale,sunt pe perioade determinate de 3 luni,cu posibilitate de pauza sau prelungire inca 3 luni ,de acord cu clientul.
Cerinte Limba franceza ( engleza )-B1, pregatire in domeniu ,obligatoriu curs infirmier sau scoala postliceala sanitara,pentru persoanele care au si nu au experienta.
Se accepta si alte cursuri in domeniu,curs ingrijire batrani,de cruce rosie ,pentru persoanele care au ingrijit persoane in varsta in tara sau strainatate
Salariu 1500 brut,cazare si mese la client,internet.
Transport gratuit .Nu se percep comisioane pentru angajare.
Locurile de munca sunt in Bruxelles si zone limitrofe.,
Relatii nr telefon (+32) 496 07 48 66 sau (+32) 465 78 70 67


pus acum 8 ani
   
adrianasuciu
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 5
Buna ziua. Am 58 de ani si locuiesc acum in Bucuresti. Caut loc de munca intern la o batrana, care se simte singura, pe care sa o supraveghez, sa o insotesc, sa comunic cu ea, sa fie autosuficienta.Am lucrat in italia in perioada 2005-2009 ca badante la familii cu batrane. Mentionez ca fac doar munci fizice usoare. Eu sunt o persoana pentru companie cu mult bun simt, seriozitate si cu multa rabdare. In Bucuresti ofer de mai bine de 23 de ani meditatii elevilor la domiciliul lor. Vorbesc franceza, engleza, italiana, cant la pian. Doresc un serviciu intern, foarte serios si de lunga durata eventual daca se poate si la o gradinita, asociatie, fundatie, organizatie, congregatie, biserica etc.


job ingrijire batran belgia buna ziua. ani locuiesc acum bucuresti. caut loc munca intern batrana,

26.2KB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la